UPDATE - NOVEMBER 2023 


Beste klant,

 

Sinds enkele jaren bouwen we volop verder aan het platform Testo Pro+ die op basis van jullie feedback geapprecieerd wordt. Sinds de lancering van Testo Pro+ in 2020 hebben we steeds onze initiële licentieprijs kunnen vasthouden. We zijn echter genoodzaakt om vanaf 2024 een verhoging van de licentieprijs door te voeren tot 17 € / maand / actief meettoestel. Er zijn verschillende redenen voor deze verhoging van de licentieprijs:

 

  • Wetgeving:de wetgever in Vlaanderen en Brussel heeft de HVAC sector verplicht om verder te digitaliseren en met hen real-time te communiceren. Deze digitale connecties met de overheid heeft een vrij grote investering met zich meegebracht om dit voor jullie dag dagelijkse werking zo eenvoudig mogelijk te houden.
  • Gestegen personeelskosten:De algemene indexatie van begin 2023 hebben we toen niet doorgevoerd maar moeten we nu wel doorvoeren om het platform 24/7 te laten functioneren en de kwalitatieve ondersteuning van onze gebruikers te garanderen. 
  • Nieuwe releases :We maken zeer regelmatig nieuwe releases beschikbaar waar we luisteren naar jullie feedback, waar we ervoor zorgen dat Pro+ de laatste versies van Android en iOS blijft ondersteunen maar ook dat het platform veilig en steeds beschikbaar is. 

 

 

Nieuw: jaarfactuur

 

Hier hebben we ook geluisterd naar jullie feedback. Het verwerken van de maandelijkse facturen, die voor de meeste Pro+ klanten een zeer klein bedrag is, brengt teveel werk met zich mee om dit elke maand te betalen, op te volgen en in de boekhouding te verwerken.

Vanaf 2024 veranderen we het facturatieproces en zullen alle gebruikers onmiddellijk een jaarfactuur ontvangen voor het aantal actieve licenties op 31 januari 2024. Indien u tijdens het jaar extra licenties bijboekt dan zal u op het einde van die maand een factuur ontvangen voor deze extra licentie(s) geldig tot einde van het jaar. De maand waarin het nieuwe toestel is geactiveerd zullen we niet meer aanrekenen. Indien u licenties tijdelijks deactiveert of uw licenties stopzet, zullen we dit op het einde van het jaar rechtzetten onder de vorm van een credit-nota of vermindering op volgend jaarfactuur.

 

We danken jullie voor jullie begrip en staan steeds open voor verdere suggesties om het platform nog sterker te maken.

 

Jeroen Van Der Kelen

 

Managing Director Testo